Forgot your password?

30.sep2016

Huspsykologen bruger video

Psykiatrien i Region Syd inviterer tidligere, nuværende og fremtidige patienter til en workshop for at høre, hvad de tænker om at møde sin psykolog eller psykiater på video. Wow, for en god ide.  Læs mere »

No comments
20.aug2016

Hvor er det gode menneske blevet af?

Hvor er det gode menneske blevet af? Han eller hun der ser ud i verden og lader blikket falde på den anden. Ikke bare for at se, men fordi de bryder sig om. Hej du, siger blikket. Du kan i et øjeblik af nysgerrighed fornemme at du er blevet betydning Læs mere »

No comments
10.mar2016

Hvad er social angst

Social angst er en almindelig, men meget smertefuld psykisk lidelse. Mennesker der er ramt oplever det som et mentalt fængsel. Et fængsel som svært at komme ud af. Jeg har derfor skrevet nogle tips til dig der er plaget af sosial angst, eller måske k Læs mere »

No comments
04.feb2016

Hva er kjærlighet?

Den norske filosof Camilla Angeltun er tilbage med en livsbekræftende blog om kjærlighed. Denne gang er hun inspireret af Barbara Fredericksons bog LOVE 2.0. Du er også velkommen til at lade dig inspirere og kommentere. Læs mere »

No comments
04.dec2015

Hvad er depression

Det er ikke altid nemt at skille mellem tristhed, sorg og depression. Psykologen Torkel Berge fortæller i tekst og på en lille video information om lidelsen der rammer hver 6. person en eller anden gang i livet.  Læs mere »

No comments

"Den største sejr i livet, er ikke at aldrig falde, men at rejse sig hver gang vi falder"
- Nelson Mandela

"Af og til findes der nogle som tager sig tid til at lytte... som bryder sig om os når vi taber, og som elsker os når vi tager fejl"
- Flavia Weedn

"Dit mod kommer når du vover at være bange"
- Tal Ben-Shahar

"Vejen bliver til mens du går"
- Ferdinand Finne

"Ting forandrer sig ikke! Vi forandrer"
- Henry David Thoreau