Forgot your password?

07.nov2015

"Relationsreperationer"

Relationer kan vække det bedste i dig og vække det værste i dig. Relationer kan definere, udvikle dig og nedbryde dig. Relationer kan give dig energi og tappe dig for energi. Måske derfor er spørgsmålet; skal du blive eller skal du gå? Læs mere »

No comments
15.sep2015

Teknologi og Terapi

Video, tekst, apps, spil og selvhjælpsprogrammer. Internetbaseret terapi er på vej til at blive mainstream, sagde psykolog Svein Øverland for en stund siden. Hvad tænker du? Læs mere »

No comments
10.jun2015

"Skrivekur"

Tekstbaseret rådgivning og terapi egner sig for dem der kan lide at udtrykke sig skriftlig. Hvis du er nysgerrig på hvad forskning siger om effekten kan du læse følgende studie. Læs mere »

No comments
29.maj2015

Er mennesket essens eller eksistens?

Det er altid spændende at læse Camillas filosofiske tekster. Der hvor psykologen snakker om "at blive til" i relation med betydningsfulde andre, snakker Camilla om at et andet menneske giver dig en mulighed til "at ske". Denne identitetskabene proces Læs mere »

No comments
06.mar2015

"Deprimeret indsat i mentalt fængsel"

Depression er som at være indespærret i et "mentalt fængsel". Er det muligt at komme ud af den ved, at "Stå fast", som psykolog Svend Brinkmand er en fortaler for, eller vil "stå fast" kunne forebygge depression, eller i værste fald forværre den? Læs mere »

No comments

"Den største sejr i livet, er ikke at aldrig falde, men at rejse sig hver gang vi falder"
- Nelson Mandela

"Af og til findes der nogle som tager sig tid til at lytte... som bryder sig om os når vi taber, og som elsker os når vi tager fejl"
- Flavia Weedn

"Dit mod kommer når du vover at være bange"
- Tal Ben-Shahar

"Vejen bliver til mens du går"
- Ferdinand Finne

"Ting forandrer sig ikke! Vi forandrer"
- Henry David Thoreau