Forgot your password?

05.mar2015

Terapi - hjælper det?

Terapi hjælper de fleste, men det hjælper ikke alle. Handler det her om forventninger der ikke indfries, eller en psykolog der ikke er god, eller er svært for klienten at indgå i et forpligtende terapeutisk forløb, eller? Hvad tænker du? Læs mere »

No comments
07.feb2015

E-bogen "Fra Offline til Online" er nu tilgængelig på Saxo

Min bog "Fra offline til Online" er udgivet på Fagbokforlaget i Norge, og Dansk Psykologisk Forlag i Danmark. I Danmark er den også tilgængelig som E-bog. Læs mere »

No comments
14.jan2015

"Problemer er knuste drømmer"

Kampen for at få familiens hverdag til at hænge sammen kan for mange blive en uoverskuelig opgave. Samfundets, dine egne og andres krav og forventninger "styrer" dig måske ind i et "hamsterhjul" hvor du ikke vil være. Her får du 9 spørgsmål der kan s Læs mere »

No comments
15.dec2014

Den "perfekte" jul

Den perfekte jul er den jul hvor perfektionismen skrottes til fordel for mere menneskelig værdier og standarder.  Læs mere »

No comments
14.nov2014

Kunsten at være i det der er

Afmagt, skuffelse, angst, tristhed, sorg, håbløshed, fortvivlelse, uro, opgivenhed, vrede - alle følelser der smerter og setter livet på "time-out" Læs mere »

No comments

"Den største sejr i livet, er ikke at aldrig falde, men at rejse sig hver gang vi falder"
- Nelson Mandela

"Af og til findes der nogle som tager sig tid til at lytte... som bryder sig om os når vi taber, og som elsker os når vi tager fejl"
- Flavia Weedn

"Dit mod kommer når du vover at være bange"
- Tal Ben-Shahar

"Vejen bliver til mens du går"
- Ferdinand Finne

"Ting forandrer sig ikke! Vi forandrer"
- Henry David Thoreau