Forgot your password?

07.nov2014

Gjæsteblogger filosof Camilla Angeltun

Når jeg læser Camillas blogg påminder hun mig om betydningen af langsomheden, samt at jeg får tanker om Svend Brinkmanns bog "Stå fast". Både filosof Camilla Angeltun og professor Svend Brinkmann sætter lys på faren ved at alt skal gå så hurtig.  Læs mere »

1 comment(s)
05.okt2014

Vi mødes "på skærmen"

Psykologonline har klientens sikkerhed på internettet i centrum, og derfor bruger jeg ikke Skype som en platform for behandlingssamtaler. Nu kan jeg imidlertid tilbyde samtaler ved brug av video, men over en sikker og fortrolig forbindelse.  Læs mere »

No comments
10.jun2014

Filosof Camilla Angeltun blogger om virkelighedens forstyrrelser

Camilla Angeltun stiller skarpt på klogskab, ydmyghed og vigtigheden af at fejle. Hun ser virkelighedens forstyrrelser som guld der giver muligheder for ny læring. Og, hvad siger Aristoteles.... Læs mere »

No comments
08.maj2014

Skrivekur versus snakkekur

Tekstbasert terapi virker det? Ja, det virker for noen, men vi vet ikke hvorfor det virker. James Pennebaker har i mange år forsket på "The act of writing" og viser til lovende resultater innenfor bl.a. traumebehandling. Spennende lesning, samtidig s Læs mere »

No comments
09.apr2014

"Det blæser en vind over landet"

Flere og flere mennesker er fanget i rotteracet, og det går hurtigere og hurtigere. Så hurtig at nogle nu vil ud af det. Men, er det mulig ?  Læs mere »

No comments

"Den største sejr i livet, er ikke at aldrig falde, men at rejse sig hver gang vi falder"
- Nelson Mandela

"Af og til findes der nogle som tager sig tid til at lytte... som bryder sig om os når vi taber, og som elsker os når vi tager fejl"
- Flavia Weedn

"Dit mod kommer når du vover at være bange"
- Tal Ben-Shahar

"Vejen bliver til mens du går"
- Ferdinand Finne

"Ting forandrer sig ikke! Vi forandrer"
- Henry David Thoreau