Forgot your password?

19.nov2013

Værdien af de små skridt

Er du trist, urolig, træt, sur og bekymret? Humørbarometeret på minus og fuld af skyldfølelse fordi du orker at gøre noget med det.  Læs mere »

No comments
10.nov2013

Hvordan gør jeg det hvis jeg vil have terapi eller rådgivning på net?

Jeg får ofte spørgsmål vedrørende det praktiske, hvordan man booker, hvad man skal vælge, og hvordan man betaler. Derfor tænkte jeg at måske en lille blog om emnet kan være ok for jer. Læs mere »

No comments
06.okt2013

Psykologonline - fremtiden har blevet nuet

Psykologonline er en klinik på nettet for dem der ikke har et andet sted at gå. Azy Barak udviklet sin klinik SAHAR på nettop det grundlag i 2001, og Psykologonline er i stor grad inspireret af Baraks forskning og erfaringer på området. Læs mere »

No comments
21.sep2013

Kunsten at være i det der er

Mindfulnes, selvhypnose, og metakognitiv terapi handler i store træk om at magte at være i det der er. Acceptere følelser, forestillinger, kropsfornemmelser og livet der du er lige nu. Læs mere »

No comments
08.sep2013

Filosof Camilla Angeltun stiller skarpt på ordene enten/eller

Camilla Angeltun udfordrer os igen med sine hverdagsbetragtninger. Spændende tanker fra sit "eget levde liv" og sprogets nogle ganger forvirrende karakter.... Læs mere »

No comments

"Den største sejr i livet, er ikke at aldrig falde, men at rejse sig hver gang vi falder"
- Nelson Mandela

"Af og til findes der nogle som tager sig tid til at lytte... som bryder sig om os når vi taber, og som elsker os når vi tager fejl"
- Flavia Weedn

"Dit mod kommer når du vover at være bange"
- Tal Ben-Shahar

"Vejen bliver til mens du går"
- Ferdinand Finne

"Ting forandrer sig ikke! Vi forandrer"
- Henry David Thoreau