Forgot your password?

Psykolog: Kit Lisbeth Jensen

Hvis du har det vanskelig lige nu og ikke finder hovede eller hale i det der sker, kan det være godt at dele sin historie med nogen. Du tænker ja måske, tænker videre, skal, skal ikke, skal, skal ikke. Det er svært at beslutte sig. Måske er du nervøs for at dele din historie med en du ikke kender? Eller, tænker; nej det hjælper ikke ligevel, eller tænker; jeg har ikke pengene. Det er nemt at finde undskyldninger for at ikke gøre noget, og nogle synes det er en luksus at prioritere samtaler hos psykologen. Hvad, hvis det hjælper? Vil det være det værd?

Jeg tror på mennesket og menneskets unikke evne til at rejse sig op igen, når de falder. Det at falde er uundgåelig og nogle ganger nødvendig for at komme styrket gennem livet.

Det er en styrke at spørge om hjælp.

Min tilgang til verden er nysgerrig, undrende og søgende. Mennesker, musik, natur har altid berørt mit hjerte og som både privatperson og professionel er jeg dybt engageret og dedikeret i det jeg gør.

Jeg er uddannet cand.psych.aut ved Universitet i Oslo i 1996. I 2010 blev jeg af Dansk Psykologforening godkendt som specialist i klinisk psykologi. Jeg har arbejdet på et norsk psykiatrisk center, som psykolog ved poliklinikken og faglig leder på dagafdelingen. I ni år arbejdet jeg på Familiecenteret i Skagen, og var i en periode ansat som ekstern lektor ved universitetet i Aalborg. Siden 2011 har jeg været privatpraktiserende psykolog, jeg holder oplæg og kursus i ulige emner og arbeider løbende for at fremme og udvikle E-terapi.

Jeg er uddannet i, og har bl.a. erfaring med kognitiv-adfærds terapi, metakognitiv terapi, løsningsorienteret, problemopløsende, narrativ og styrkebaseret terapi. Min teoretiske og praktiske tilgang i møder med klienter hviler på et humanistisk grundlag.

Jeg behersker det norske og danske skriftsprog. samt taler norsk og dansk med norsk accent. Jeg er medlem af Dansk og Norsk Psykolog Forening, medlem i Dansk Psykolog Forenings onlinepanel, medlem i Dansk Psykoterapeutisk selskab eget onlineudvalg og er af Dansk Psykolog Forening udpeget som dansk representant i en Task Force gruppe i regi af EFPA (føderation af europeiske psykolog foreninger). Min bog "Fra Offline til Online, internetbaseret rådgivning og terapi er udgivet i Norge og Danmark i 2014, og jeg er så heldig at være underviser på kurset "Kom godt i gang med E-terapi", i regi af Dansk psykolog Forening.

Læs mit CV her

"Den største sejr i livet, er ikke at aldrig falde, men at rejse sig hver gang vi falder"
- Nelson Mandela

"Af og til findes der nogle som tager sig tid til at lytte... som bryder sig om os når vi taber, og som elsker os når vi tager fejl"
- Flavia Weedn

"Dit mod kommer når du vover at være bange"
- Tal Ben-Shahar

"Vejen bliver til mens du går"
- Ferdinand Finne

"Ting forandrer sig ikke! Vi forandrer"
- Henry David Thoreau