Forgot your password?

Studenterterapeut: Loa Sofie Wamsler

"Livet byder på mange udfordringer og forhindringer, og mit gæt er, at du sidder og læser denne tekst lige nu fordi du selv netop står overfor sådan en. Det kræver mod og styrke at søge hjælp. Derfor har jeg tænkt meget over hvad jeg kunne skrive her for at gøre tanken om det nemmere og måske endda mindre skræmmende, men egentlig syntes jeg, terapi er en meget personlig ting. Det kan være svært at finde lige præcis den terapeut, der bedst kan hjælpe og støtte dig. Derfor vil jeg i stedet fortælle lidt om mig selv i håb om at du så tager kontakt, hvis du tænker det kunne være noget for dig.

Jeg er uddannet i London, hvor jeg har læst i syv år og har taget en bachelor, postgraduate diplom og en doktorgrad i psykologi. Gennem min uddannelse har jeg været i praktik i forskellige praksisser i tre år, og har det sidste halve år arbejdet som kognitiv adfærdsterapeut i det engelske sundhedsvæsen. På nuværende tidspunkt er min doktorgradsafhandling afleveret, men jeg venter på en dato for forsvaret af den, og derefter skal jeg anmode om at få min uddannelse godkendt i Danmark. Derfor yder jeg terapi til en reduceret pris, og er som studenterterapeut tilknyttet aut. psykolog Kit Lisbeth Jensen og modtager supervision af hende.

Jeg har erfaring i at arbejde med depression, angst, OCD, fobier, traumer, social angst og stress, men har aldrig oplevet at en diagnose (eller mangel på det samme) nødvendigvis er omdrejningspunktet for behandlingen. Jeg har særlig erfaring og interesse for arbejdet med mennesker, der rammes af alvorlig sygdom. Det er min erfaring, at psykologiske behov ofte bliver overset i skyggen af de fysiske. Måske afskrives svære følelser fordi man tænker, der er en uundgåelig del af at være fysisk syg, men egentlig oplever jeg psykologisk terapi kan gøre enormt meget for håndtering og accept af den svære situation, man er i.

Som led i min uddannelse har jeg selv gået til psykolog, så jeg ved hvor skræmmende det kan være at tage tilløb til det, og hvor svært det kan være at vælge den rette. Jeg er trænet i og vant til brug af både kognitiv, humanistisk og psykodynamisk tilgang, men tilgangsvalget og terapiforløbet kommer i sidste ende an på dig som individuel klient, og hvad du gerne vil have. Det er også derfor, jeg ikke vil skrive en masse om hvorfor, du skal vælge mig. I stedet vil jeg opfordre dig til, hvis du er interesseret, at begynde med at booke en enkelt samtale. Jeg vil gerne møde dig som du er, og så kan du jo fortælle mig lidt om dig selv, stille mig eventuelle spørgsmål, og jeg kan fortælle lidt om hvad jeg ville kunne tilbyde og hvordan et eventuelt forløb kunne se ud.

Jeg vil se frem til at høre fra dig og lære dig at kende. Hvis du i stedet beslutter, det ikke er mig du skal snakke med, vil jeg ønske dig held og lykke i din videre søgen efter en terapeut, og minde dig om, hvor sejt det du gør lige nu er."

Læs mit CV her

"Den største sejr i livet, er ikke at aldrig falde, men at rejse sig hver gang vi falder"
- Nelson Mandela

"Af og til findes der nogle som tager sig tid til at lytte... som bryder sig om os når vi taber, og som elsker os når vi tager fejl"
- Flavia Weedn

"Dit mod kommer når du vover at være bange"
- Tal Ben-Shahar

"Vejen bliver til mens du går"
- Ferdinand Finne

"Ting forandrer sig ikke! Vi forandrer"
- Henry David Thoreau