Forgot your password?

Handelsbetingelser

Vor sikkerhed på nettet

Psykologonline setter din sikkerhed på nettet i centrum. All kommunikation er krypteret end to end og beskyttet med Secure Socket Layer SSL(TSL=https). Vore onlinesamtaler, både e-mail og chat lagres krypterede på særlig sikrede servere i Danmark. Psykologonline tilbyder ydermere videosamtaler på en teknologisk platform der har klientens datasikkerhed i centrum. Videoplatformen www.psychcon.eu er specielt udviklet for E-terapi. Videosamtaler bookes i kalender her på Psykologonline, og du modtager efterfølgende en mail med linket til samtalerummet. 

På samme måde som der kan forekomme indbrud på psykologens fysiske kontor kan der forekomme "indbrud" på en klinik på nettet. Ingen ting i denne verden er 100% sikkert. Jeg vurderer derfor løbende  risikoen og benytter mig af anerkendte udbydere her i Danmark og samarbejder med It-kyndige der hele tiden bestræber sig på at være et skridt foran hackerne. Det minimaliserer risikoen for "indbrud" og giver en klinik der er i overenstemmelse med lover og retningslinjer på området. All vor kommunikation er fuldstændig ulæselig indtil du og din psykolog gør teksten læselig med jeres personlige krypteringsnøgle. 

Psykologonline bruger betalingssystemet Nets. All betaling foregår ligeledes over en sikker forbindelse.

Psykologonline udleverer ikke dine personlige oplysninger til en tredjepart. Persondataloven følges strengt.

Det er vigtigt at du har så god sikkerhed som muligt på din computer, og ser til, at ingen andre får adgang til din det du har skrevet. Husk firewall og opdatering af dit antivirusprogram. Psykologonline kan ikke tage ansvaret for sikkerheden på din computer. Hvis jeg får problemer med min computer, eller internetadgang, og vi ikke får kontakt, vil du få refunderet det fulde beløb.

Oprettelse som bruger

Hvis du ønsker at lave aftale med Psykologonline skal du oprette dig som bruger. I den forbindelse er der brug for dit navn, e-mail adresse og telefonnummer. Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Bestiller du en tid 14 dage før aftalte tid, kan denne afbestilles op til den pågældende tid starter. Hvis jeg bliver syg, og vi må aflyse vor aftale vil du altid få beløbet refunderet. Første gang bliver du tillige bedt om at oprette din helt personlige krypteringsnøgle, der krypterer og dekrypterer dine skrevne od. 

Personoplysninger opbevares i fem år. Det kræver bogføringsloven. Du har adgang til all vor kommunikation. 

Du er altid velkommen til at spørge om hjælp

Opstår der problemer i forbindelse med oprettelsen er du velkommen til at sende en mail til info(at)psykologonline.net Husk at du aldrig skal dele fortrolige oplysninger på info mailen. Den bruger du kun til praktiske spørgsmål. 

Når du handler med Psykologonline kan aftaler indgåes på følgende sprog:


- Dansk
- Norsk

Priser og betaling

Du kan vælge at bruge følgende kort til betaling:

- Dankort / Visa-dankort
- Visa
- Visa-electron
- Mastercard
- Maestro
- JCB 

Du betaler kun prisen som det fremgår af aftalen. Psykologsamtaler, hverken online eller "face to face" er momsbelagt. Den dag vi har haft aftalen trækkes beløbet fra din konto. Hvis betalingen af ulige årsager ikke kan gennemføres aflyses aftalen. Du har fakturaen tilgængelig på hjemmesiden når tiden er bestilt og betalt.

Ved brug af dit kort er du altid sikret mod misbrug. Du kan afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Det er ingen selvrisiko, hvis dit kort bliver misbrugt fordi handlen foregår over en sikker forbindelse.

Alle priser er angivet i Danske kroner (DKK). De kan reguleres uden varsel, dog ikke på allerede bestilte aftaler.

Psykologonline opbevarer ingen betalingskortinformationer. De oplysninger du giver sendes krypteret til Nets.

De etiske principper og psykologloven

Jeg er autoriseret psykolog. Det betyder at jeg er pligtig til at føre journal. Det vi skriver gemmes krypteret på en særlig sikret server, og det er kun du og jeg som har adgang til din tekst. Jeg er underlagt psykologloven, og følger de Etiske Principper for Nordiske Psykologer.  Alle psykologer har tavshedspligt, og den brydes kun, hvis du er til fare for dig selv eller andre.

Klageadgang

Jeg er medlem af både Norsk og Dansk Psykolog Forening. Du vil altid have mulighed for at klage, hvis du er utilfreds med mig.  Du kan sende skriftlig klage til Psykolognævnet, eller fylde ud et skema på Patientklagenævnets hjemmeside.  Norske brugere kan klage til Fagetisk Råd (Norsk Psykolog Forening).  Jeg vil selvfølgelig gerne høre fra dig, hvorfor du eventuelt er utilfreds og håber derfor du vil sende mig en mail på info(at)psykologonline.net

Kontoradresse
Privat Praksis
Vestmolen 15 
9990 Skagen
www.psykologonline.net
CVR NR:  33 12 81 69
Opprettelsesdato: 20.10.2010
Ejer: Cand.psych.aut, og specialist i klinisk psykologi  Kit Lisbeth Jensen
Telefon: +45 40 27 33 91
e-mail: info(at)psykologonline.net

"Den største sejr i livet, er ikke at aldrig falde, men at rejse sig hver gang vi falder"
- Nelson Mandela

"Af og til findes der nogle som tager sig tid til at lytte... som bryder sig om os når vi taber, og som elsker os når vi tager fejl"
- Flavia Weedn

"Dit mod kommer når du vover at være bange"
- Tal Ben-Shahar

"Vejen bliver til mens du går"
- Ferdinand Finne

"Ting forandrer sig ikke! Vi forandrer"
- Henry David Thoreau