Forgot your password?

Sikkerheden på net

Døren er lukket og ingen hører, hvad vi siger

Psykologonline setter din sikkerhed på nettet i centrum. Vore samtaler via video, mail og chat foregår derfor over en krypteret forbindelse. Forbindelsen fungerer på samme måde som når du bruger din netbank. Alt vi skriver bliver krypteret, og bliver lagret krypteret på en ekstern server her i Danmark.

Du har din egen hemmelige nøgle

Når du booker en tid vil du første gang blive bedt om at oprette din personlige krypteringskode. Denne er det vigtig at huske, for når du sender din tekst bliver du bedt om at indtaste din krypteringskode. Din tekst er krypteret indtil psykologen dekrypterer med sin personlige krypteringskode. Når du modtager tekst fra psykologen er den krypteret til du dekrypterer og gør den læsbar med din krypteringkode. 

Kryptering kan forstås på denne måde; Vi har en kurer og en låst dør, og alle mails og chats er låst inde i små æsker som kun kan låses op af din psykolog og dig. Det er kun jer to der har den rigtige nøgle. Du låser dine chat og mails op, nøglen virker kun, hvis man hvisker den sin hemmelige kode. Ingen kan bruge den uden, at kende den hemmelige kode. Når du skal sende din mail eller chat tager kureren afsted med den lille æske og nøglen i sin låste mappe og giver den til psykologen. Når psykologen hvisker sin hemmelige kode virker nøglen og hun kan åbne æsken med dine ord. Når psykologen vil sende dig noget bruger hun nøglen til at lave en ny æske og ligger teksten i den og sender det med en ny kurerer i en låst taske. Kureren gemmer det på kontoret til du åbne mailen eller chatten med din hemmelige kode. 

Videosamtaler

Psykologonline tilbyder ydermere videosamtaler på www.psychcon.eu Dette er en videoplatform der er specielt udviklet til terapi på internettet. Videosamtaler bookes i kalender her på Psykologonline, og du får efterfølgende mail med oprettelse, samt linket til samtalerummet. Hvis du ønsker samtalen på et andet tidspunkt end det der der er tilgængelig i kalenderen kan du sende mig en mail og vi finder et tidspunkt der passer bedre for dig. 

Tag godt vare på din computer

Efter fem år slettes "journalen". Det er imidlertid vigtig at huske, at på samme måde som der kan forekomme indbrud på psykologens kontor kan der forekomme besøg af uvedkommende på nettet. Så selv om du har din hemmelige kode, så er det vigtig, at have firewall, gode passord, et godt virusprogram, samt holde dit virusprogram opdateret. Du skal også se til, at ingen andre end dig har adgang til din krypteringsnøgle. Du vil til enhver tid have vore mail og chatsamtaler tilgængelig på din computer, og du vil altid have muligheden til at gå tilbage og genopfriske hvad vi snakket om.

Tag kontakt, hvis der er noget der driller

Mulighederne for computer "break down" kan forekomme. Hvis der skulle opstå tekniske problemer, og vi mister vor forbindelsen i videorummet eller chatrummet, aftaler vi pr. mail eller telefon, hvornår og hvordan vi får kontakten igen. Hvis jeg ikke kan tilbyde dig  en ny tid  bliver din betaling ikke trukket på din konto. Aftalte tider som du ikke benytter dig af vil ikke blive tilbageført. 

Klageadgang

Vi arbejder ud i fra de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Du har den samme klageadgang som klienter i "face to face" møder. Hvis du følger linket til Dansk eller Norsk Psykolog Forening vil du kunne læse mere om psykologens tavshedspligt og klientens klageadgang.

 

 

"Den største sejr i livet, er ikke at aldrig falde, men at rejse sig hver gang vi falder"
- Nelson Mandela

"Af og til findes der nogle som tager sig tid til at lytte... som bryder sig om os når vi taber, og som elsker os når vi tager fejl"
- Flavia Weedn

"Dit mod kommer når du vover at være bange"
- Tal Ben-Shahar

"Vejen bliver til mens du går"
- Ferdinand Finne

"Ting forandrer sig ikke! Vi forandrer"
- Henry David Thoreau