Forgot your password?

Supervision

Online supervision/vejledning er en mulighed for dig der ønsker at møde din supervisor online. Du kan via tekstbaseret supervision arbejde med din faglige udvikling, og de udfordringer du møder i din professionelle hverdag. Der vil ydermere være muligt at kombinere tekstbaseret supervision og ansigt til ansigt supervision. I supervisionen vil du få hjælp til at finde dine styrker, ressourcer og muligheder. Supervision kan aftales fra time til time. Jeg anbefaler dog at vi aftaler et længere forløb. Tekstbaseret supervision på nettet benyttes bl.a. i  Australien, USA og UK. Dansk Psykolog Forening og Psykolognævnet har foreløbig ikke taget stilling til hvorvidt supervision på nettet vil indgå i det danske autoristationsforløb. Vi håber der kommer en afklaring indenfor kort tid. 

Målgruppe: Psykologer, og andre professionelle, der er i gang, eller ønsker at etablere sin onlineklinik, eller psykologer der af ulige årsager ønsker onlinesupervision.

Du kan kun booke tid for supervision/vejledning hos psykolog Kit Lisbeth Jensen.

E-mail

Hvis du ønsker at vore samtale(r) skal foregå via email klikker du på den 'første ledige tid'. Derefter vil boksen 'indenfor tre dage' komme frem. Den klikker du på, og du vil automatisk føres over til betalingssiden. Når du har betalt, vil din aftale fremkomme under ikonet *Aftale*

Den dato og tid der fremkommer viser kun det tidspunkt du senest skal have modtaget svar på din mail. Når du er klar til at skrive klikker du ind på din 'Aftale'.  Hvis noget virker uklart, er du velkommen til at kontakte mig på *Praktiske spørgsmål*. 

Pris: 

Supervision: kr. 850 (60 minutter)

Chat

Du går ind i kalender, og vælger en ledig tid. Når du har fundet en tid, og booket tiden vil du automatisk føres over til betalingssiden. Husk at logge dig ind i chatrummet nogle minutter før vor aftalte tid. Du vil se på din skærm når jeg kommer ind, og vor samtale kan begynde.

Pris: 

Supervision: kr. 850 (60 minutter)

Videosupervision

Supervision over video hjemme fra dit eget kontor viser til lige god effekt som supervision ansigt til ansigt på psykologens kontor. Foretrækker du videosupervision, booker du en tid i kalender, og du vil modtage en mail med linket til samtalerummet. Denne videoløsningen er særlig udviklet til sikre og fortrolige samtaler på internettet.  

Hvis du gerne vil møde psykolog Kit Lisbeth Jensen i klinikken på Vestmolen 15, 1. tv (Skagen) send en mail info(at)psykologonline.net eller ring 40 27 33 91. Hvis hun ikke tager telefonen, er du velkommen til at sende en sms, eller indtale en besked, og hun vil ringe dig op så hurtig som mulig. 

Pris:

Supervision: kr. 950 (60 minutter)

"Den største sejr i livet, er ikke at aldrig falde, men at rejse sig hver gang vi falder"
- Nelson Mandela

"Af og til findes der nogle som tager sig tid til at lytte... som bryder sig om os når vi taber, og som elsker os når vi tager fejl"
- Flavia Weedn

"Dit mod kommer når du vover at være bange"
- Tal Ben-Shahar

"Vejen bliver til mens du går"
- Ferdinand Finne

"Ting forandrer sig ikke! Vi forandrer"
- Henry David Thoreau